Denne dagen sov han enda lenger en dagen før, men når han først fikk somla seg ut av senga var det ut i finevêret. Etter mykje haling og draing innrømte han endelig at han hadde lyst en tur til Akvariet, og som sagt så gjort.

Her svømmer ein av dei fire nye haiane rett over hovudet på oss.
Haien

Og etter litt lokking stakk han endeleg hendene nedi eine akvariet og plukka opp ein kråkebolle.
Kråkebolle

Og når han først gjorde det, var han ikkje til å stoppe. Då måtte også sjøstjerna til pers.
Sjøstjerne

Men krabba beit han, så han slapp ho nedi att før det vart bilete av det…

Og så tusla oss heimatt. Vi tok den pittoreske vegen heim.
Kippersmauet

Etterpå stakk vi innom Peppes Pizza. Det var heldig, for det begynte å hagle eit par hundre meter før vi kom fram, og gjennom nesten heile middagen. Men stappmette vart vi (guten stappa i seg 5 pizzastykker), og så i tusla vi heim for å sjå Norske Talenter.