[ Innhold | Sidekolonnen ]

Arkiv for Oppdatering

Oppdatering

Har no fått lagt til alternative stilar, slik at det går an å velge mellom fire ulike. Standard er den vanlege, og så er det lagt til en med større kontrast (sterkare skrift), en i svart og oransje og en i sjokolade. Eg har brukt Style Sheet Switcher fra Dynamic Drive for å få det […]

Vevloggen

Bloggen har no fått ei fullstendig renovering etter lang tid med samme design.

Fransk

Fransk-sidene har blitt fikset opp. Reform 94 er byttet ut med kunnskapsløftet og noen nye linker er lagt til.

Ny side

Sjekk ut testsenteret. Det er ei ny side der eg legg ut mine meir eller mindre vellykka forsøk på design. Der er ikkje så mange enda. Alt det som ligg her foreløpig er ting eg har laga no i påska.

Oppdatering

Det er lagt ut enda fleire bilete av Sala og Sisik, og så har ein del av bileta vorte «photoshoppa». Det ligg nye bilete på både Sala og Sisik sine sider, i tillegg til at ei heilt ny side har blitt laga. Denne finn de under «Bilete». (Og nei, dette er ikkje aprilsnarr.)

Oppdatering

Sidene til Sala og Sisik har fått seg ei oppussing og ein del nye bilete. Heile sida er endra, og også denne sida er lagd utan å bruke tabellar.

Oppdatering

annkr@sisik.net er oppdatert med delvis ny design uten bruk av tabeller.

Oppdatering

Downloads-sidene er endra. Det er no mogleg for brukarar å veksle mellom ulike design, og laste dei ned. Desse sidene er på engelsk.