[ Innhold | Sidekolonnen ]

Arkiv for Ting og tang

Pyttelite kontor

Fann ei annonse på finn.no om utleige av kontorplass, der minste areal var på 1 kvadratmeter. Så måtte bare… Her er mitt kvadratmeterkontor:

Bergen, altså…

Svendsen om Hansen og Jensen quiz? Bergenser Du passer perfekt inn i vestlandets hovedstad, Bergen. Du er naturlig selvbevisst, åpen og veldig pratsom. Du vil elske å ta deg en prinsis en tørr sommerdag, og rusle langs Bryggen. En dråpe regn i ny og ne gjør deg heller ingenting. Ta quizen her!

Ny jobb!

Så lenge er det til eg begynner i ny jobb: Oppdatering 1. mars 2011: Begynte i dag

Florø julaftan 2010

Utdrikkingslag

Det er utdrikkingslag rett utanfor vinduet mitt (eller i alle fall nesten), og fyren i rosa kjole og grønn hatt (ja, det er en fyr) har et stort glas med øl teipa fast i handa og en plakat på magen der det står “Tut og jeg drikker” (elns). Du kan trygt sei at sjåførane i [...]

Spotify invitasjon

Har en til overs her: feLDDkMYsuUGKR9G

Kvelden

Ja, for det ser jo ut som det er kveld, ikkje sant? Men det er faktisk litt over 15 sett ut gjennom vinduet på jobb…

Morgenstund har gull i munn

Her er meg og pusane om morgonen laurdag. Det er meg den haugen under Sisik og bak Sala

1. desember 2009

Endelig kan den offisielle nettellinga begynne. No sit eg og kosa meg med første “luke” i kalenderen. Kalenderen vann eg på tombola for mange, mange, mange år sia, og det var først i fjor eg somla meg til å finne han fram att og henge noko i han. En Twist-pose gjer nytta. Ikkje så veldig [...]

Lystfest

Det har vore lysfest i Bergen i dag. Her er et av dei heldigare bileta som kom ut av dei ganske mange som blei tatt på mobilelefonen (ingen Nokia her i gården, nei…).