[ Innhold | Sidekolonnen ]

Arkiv for Ting og tang

Pyttelite kontor

Fann ei annonse på finn.no om utleige av kontorplass, der minste areal var på 1 kvadratmeter. Så måtte bare… Her er mitt kvadratmeterkontor:

Bergen, altså…

Svendsen om Hansen og Jensen quiz? Bergenser Du passer perfekt inn i vestlandets hovedstad, Bergen. Du er naturlig selvbevisst, åpen og veldig pratsom. Du vil elske å ta deg en prinsis en tørr sommerdag, og rusle langs Bryggen. En dråpe regn i ny og ne gjør deg heller ingenting. Ta quizen her!

Ny jobb!

Så lenge er det til eg begynner i ny jobb: Oppdatering 1. mars 2011: Begynte i dag 🙂

Florø julaftan 2010

Utdrikkingslag

Det er utdrikkingslag rett utanfor vinduet mitt (eller i alle fall nesten), og fyren i rosa kjole og grønn hatt (ja, det er en fyr) har et stort glas med øl teipa fast i handa og en plakat på magen der det står «Tut og jeg drikker» (elns). Du kan trygt sei at sjåførane i […]

Spotify invitasjon

Har en til overs her: feLDDkMYsuUGKR9G

Kvelden

Ja, for det ser jo ut som det er kveld, ikkje sant? Men det er faktisk litt over 15 sett ut gjennom vinduet på jobb…

Morgenstund har gull i munn

Her er meg og pusane om morgonen laurdag. Det er meg den haugen under Sisik og bak Sala 😮

1. desember 2009

Endelig kan den offisielle nettellinga begynne. No sit eg og kosa meg med første «luke» i kalenderen. Kalenderen vann eg på tombola for mange, mange, mange år sia, og det var først i fjor eg somla meg til å finne han fram att og henge noko i han. En Twist-pose gjer nytta. Ikkje så veldig […]

Lystfest

Det har vore lysfest i Bergen i dag. Her er et av dei heldigare bileta som kom ut av dei ganske mange som blei tatt på mobilelefonen (ingen Nokia her i gården, nei…).